Renderboats: elektrisch varen met aluminium sloepen

Geruisloos het water over

Elektrisch varen is duurzaam en goed voor het milieu. Al het materiaal van onze elektrische boten kan volledig hergebruikt worden, zowel het aluminium als de accu’s. Bovendien is varen met een elektrische motor stil en ruik je alleen de natuur.

Het ontwerp van onze Render boten laten boven de waterlijn een unieke combinatie zien van een sloep en een traditionele autoboot, en met alle voordelen daarvan. Onder de waterlijn is de Render specifiek ontworpen voor elektrisch varen waardoor deze elektrisch aangedreven boot efficiënt omgaat met de energie in de accu’s en makkelijk een hele dag vaart.

Render elektrische sloepen: in verschillende maten

  • Render sloepen zijn standaard verkrijgbaar als Render 600, Render 850 en Render 900.
  • Een Render 1400 is in ontwikkeling.
  • Renders zijn ook geheel aan uw wensen aan te passen (custom made).
  • Renders kunnen geleverd worden met verschillende accupakketten, wat van invloed is op de totale vaartijd

Elektrisch varen zelf ervaren? Huur een Render sloep

Render heeft meegedaan aan een groot project in de provincie Friesland met als doel het verduurzamen van de verhuurvloot in de provincie Friesland. Dit project is een initiatief van HappyWhale. Op diverse prachtige plekken in Friesland is elektrisch varen mogelijk. U kunt nu al een elektrische boot huren in Eernewoude, IJlst, Koudum en Heeg.

Voor dit project ontwikkelt Innovaren ook een nieuw model, de Trender, in samenwerking met Innosol uit Oppenhuizen. Het wordt een combinatie van de Render en een duwsteven.

Elektrische rondvaartboot

De Render 900 is als luxe rondvaartboot geschikt voor 32 personen. Deze aluminium boot vaart sinds november 2016 100% elektrisch in de grachten van Amsterdam. Een Render 1400, ook voor de grachten van Amsterdam, is in ontwikkeling.

Meer weten over elektrisch varen?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, ook voor proefvaren. We informeren je graag.

 

Proefvaren

Neem vrijblijvend contact op met Innovaren voor om een proefvaart in te plannen. 

paul@innovaren.nl
Paul: 06-34874288